Slagerij Van der Horst

Slagerij Van der Horst is een Slagerij gelegen aan Kloosterstraat 4 in Eerbeek.

Meer informatie over Slagerij Van der Horst in Eerbeek

Slagerij van der Horst is een slagerij in Eerbeek die gespecialiseerd is in barbecue, gourmet en catering. Ze bieden verschillende pakketten aan, zoals het barbecue totaalpakket en het barbecue vleespakket. Daarnaast hebben ze ook bijgerechten en tapas plateau's. Voor speciale gelegenheden zoals Sarah en Abraham hebben ze ook speciale cateringopties. Je kunt ook kiezen voor gourmet, party pan of gourmetschotels. Bij de slagerij kun je ook terecht voor smulstenen en andere bijgerechten. Het doel van Slagerij van der Horst is om van elke maaltijd een feestje te maken. Je kunt controleren of ze bezorgen op jouw locatie door je postcode in te vullen.

Wil je weten wat Slagerij Van der Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Van der Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Van der Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Van der Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Slagerij Van der Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Van der Horst

Bezoekers bekeken ook