Slagerij Van Dijk

Slagerij Van Dijk is een Slagerij gelegen aan Kerkstraat 1 in Brummen.

Meer informatie over Slagerij Van Dijk in Brummen

Slagerij Van Dijk is een ambachtelijke slagerij waar je verzekerd bent van vers, eerlijk en smaakvol vlees. Ze hebben een eigen worstmakerij waar de lekkerste vleeswaren en worstsoorten worden gemaakt. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in lekker eten en helpen ze graag bij culinaire gelegenheden. Veel van hun producten zijn bekroond met goud, zoals de grillworst en eigengemaakte schepsalades. Ze hebben ook een sfeervolle winkel waar je terecht kunt voor ambachtelijke producten en goed advies. Daarnaast zijn ze uitgeroepen tot 'Regiokampioen Gelderland Traiteur van het jaar 2019' door De Gildeslager, een collectief van ambachtelijke slagers. Ze hebben deze titel gewonnen na keuringen van hun producten door een vakjury. Verder bieden ze online bestellen aan en hebben ze weekaanbiedingen. Ook hebben ze een spaarsysteem waarbij je punten kunt sparen voor verschillende beloningen.

Wil je weten wat Slagerij Van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Slagerij Van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Van Dijk

Bezoekers bekeken ook