Sol Luna

Sol Luna is een Winkel gelegen aan Arnhemsestraat 38 in Brummen.

Meer informatie over Sol Luna in Brummen

In de winkel Solluna in Brummen kun je tweedehands kleding en cadeauartikelen kopen. Vanaf juli is het mogelijk om najaarskleding in te brengen, dit kan worden ingepland via de website. Op de website worden verschillende merken en producten aangeboden, maar het volledige assortiment is te vinden in de winkel. De winkel verkoopt onder andere amberblokjes, blossombs, djeco speelgoed, eco tassen, edelstenen, eerlijke chocolade, flat flowers, geluksartikelen, HappySoaps, Janod speelgoed, Jellycat knuffels, kaarsen en houders, kaarten, kadobonnen, LEKKER producten, Lilliputiens speelgoed, Marcel's Green Soap, shampoobars, sieraden, sjaals met verhaal, The Good Roll, Toilet Tapes, Warmies, wasgeluk, wierook en olie. De website biedt ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en er is gratis verzending binnen Nederland vanaf €30 en buiten Nederland vanaf €50.

Wil je weten wat Sol Luna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sol Luna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sol Luna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sol Luna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Sol Luna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sol Luna

Bezoekers bekeken ook