Sportpark De Overkant

Sportpark De Overkant is een Sportpark gelegen aan Knoevenoordstraat 34a in Brummen.

Meer informatie over Sportpark De Overkant in Brummen

Bij voetbalvereniging vv Oeken in Brummen ben je van harte welkom om te komen voetballen, ongeacht je leeftijd. Naast veldvoetbal, biedt vv Oeken ook zaalvoetbal, 7x7 35+ voetbal en vrouwen 7x7 30+ voetbal aan. Je kunt zelfs een oefenwedstrijd aanvragen tegen Oeken met jouw team. Daarnaast heeft vv Oeken een fanshop, een hoofdsponsor voor de jeugd en een eigen winkel. Ook kun je het Youtube kanaal van vv Oeken volgen. Verder is vv Oeken actief op Instagram en Facebook. Het sportpark van vv Oeken bevindt zich op de Knoevenoordstraat 34a in Brummen.

Wil je weten wat Sportpark De Overkant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark De Overkant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark De Overkant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Overkant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Sportpark De Overkant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark De Overkant

Bezoekers bekeken ook