Stal te Bokkel

Stal te Bokkel is een Paardenstal gelegen aan Soerense Zand Zuid 5 in Eerbeek.

Meer informatie over Stal te Bokkel in Eerbeek

Stal te Bokkel is op zoek naar versterking in de vorm van een stalmedewerker, instructeur of een combinatie daarvan. Ze hebben ook plek voor stagiaires. Daarnaast vierde de FNRS op 14 december 2020 haar 90-jarig bestaan en kun je de geschiedenis hiervan bekijken in een infographic. Er is een sponsoractie bij PLUS Van Tetering waar je kunt sparen voor een nieuwe voltige singel. Verder wordt er een TV programma genaamd Werners Garage opgenomen waarin Werner Budding de strijd aangaat met 1PK van Bente Mulder. TV Gelderland komt op vrijdag 30 augustus naar Laag-soeren voor het programma Zomer In. Stal te Bokkel is al meer dan 20 jaar gevestigd aan de rand van de Veluwe en biedt rijlessen, verhuur van paarden voor buitenritten, pensionstal en fokkerij aan.

Wil je weten wat Stal te Bokkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stal te Bokkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stal te Bokkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stal te Bokkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Stal te Bokkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stal te Bokkel

Bezoekers bekeken ook