stichting kinderkledingbeurs Eerbeek

stichting kinderkledingbeurs Eerbeek is een Kinderkleding gelegen aan Oranje Nassauplein 23 in Eerbeek.

Meer informatie over stichting kinderkledingbeurs Eerbeek in Eerbeek

Zuster Mariejose heeft een brief gestuurd waarin ze vertelt dat ze goed werk hebben gedaan voor de 'CTC-kinderen'. De SKKB schenkt hun overgebleven kinderkleding altijd aan goede doelen. Ze hebben ook een speciale vermelding gekregen op de website van Up4s. Vanaf 8 september is de nieuwe najaars- en wintercollectie tweedehands kinderkleding beschikbaar in de winkel. De winkel is elke 2e zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 15.00 uur. De contactgegevens van de Stichting KinderKleding Beurs zijn ook vermeld.

Wil je weten wat stichting kinderkledingbeurs Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van stichting kinderkledingbeurs Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij stichting kinderkledingbeurs Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je stichting kinderkledingbeurs Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar stichting kinderkledingbeurs Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. stichting kinderkledingbeurs Eerbeek

Bezoekers bekeken ook