SV Eerbeekse Boys

SV Eerbeekse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Veldkantweg 8A in Eerbeek.

Meer informatie over SV Eerbeekse Boys in Eerbeek

De afgelopen weken hebben er meldingen plaatsgevonden over overlast veroorzaakt door voetballende jeugd uit zowel Loenen als Eerbeek bij de buurvereniging Loenermark. Neenah Coldenhove is op zoek naar nieuwe collega's en geïnteresseerden kunnen contact opnemen via het genoemde mailadres. Bij Eerbeekse Boys zijn er drukke weekenden geweest, zoals het voetbalkamp en de Derby Cup. De functie van materiaalman bij Eerbeekse Boys wordt binnenkort overgedragen, waarbij Wim Arends bedankt zal worden voor zijn jarenlange inzet. Er is nog één officiële vacature in het bestuur voor voetbalzaken, waarbij ondersteunende taken zoals het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechters worden gevraagd. Er heeft een succesvol paastoernooi plaatsgevonden bij Eerbeekse Boys, waarbij teams uit de regio hebben meegedaan. In de toekomst staan er nog meer evenementen en activiteiten gepland. Dirk Loenen is de nieuwe kantinebeheerder bij Eerbeekse Boys en er worden nog vrijwilligers gezocht voor het draaien van kantinediensten.

Wil je weten wat SV Eerbeekse Boys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SV Eerbeekse Boys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SV Eerbeekse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SV Eerbeekse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar SV Eerbeekse Boys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SV Eerbeekse Boys

Bezoekers bekeken ook