Techra-IT

Techra-IT is een Computerservice gelegen aan Huygenslaan 82 in Eerbeek.

Meer informatie over Techra-IT in Eerbeek

Techra-IT biedt oplossingen voor uw IT-omgeving. Ze vinden het belangrijk dat uw IT goed geregeld is en u er gemak van heeft. IT moet snel en probleemloos zijn, veilig zonder belemmering en schaalbaar om aan de vraag en het gebruik te voldoen. Techra-IT laat zien dat IT iets toevoegt aan uw onderneming. Ze bieden ook ondersteuning bij installaties en aansluitingen van hardware, zodat u altijd een aanspreekpunt heeft. Daarnaast helpen ze u om uw IT veilig te maken en te voldoen aan de AVG. Ze willen ook een bedrijfsscan doen om probleempunten vast te stellen en oplossingen te bespreken. Techra-IT zorgt ervoor dat IT begrijpelijk is en u de mogelijkheden begrijpt, zonder dat u zich druk hoeft te maken over ingewikkelde termen en processen. Ze bieden IT-oplossingen op maat die financieel bij uw onderneming passen en zorgen ervoor dat uw IT snel werkt door middel van een goed netwerk en de juiste hardware. Ze bieden ook hostingpakketten tegen aantrekkelijke prijzen, variërend in grootte en prijs.

Wil je weten wat Techra-IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Techra-IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Techra-IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Techra-IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Techra-IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Techra-IT

Bezoekers bekeken ook