Tennis-Club Eerbeek

Tennis-Club Eerbeek is een Tennisvereniging gelegen aan Harderwijkerweg 7-A in Eerbeek.

Meer informatie over Tennis-Club Eerbeek in Eerbeek

Tennisclub Eerbeek (TCE) is gelegen aan de rand van Eerbeek en heeft 9 kunstgrasbanen, een oefenkooi en een gezellig clubhuis. Het tennissen is niet seizoengebonden, dus ook in de wintermaanden kan er gespeeld worden. De club is aangesloten bij de KNLTB en Tenniskids en binnenkort worden er ook padelbanen gerealiseerd. Niet-leden kunnen overdag een baan huren, maar de avonduren zijn voorbehouden aan leden. De club organiseert evenementen zoals Sinterklaasles en het Oliebollentoernooi. Er zijn meer dan 400 sportieve leden en het is mogelijk om lid te worden van de tennisclub. Daarnaast biedt de club tennisles op maat, waarbij je niet alleen de juiste technieken en tactieken leert, maar ook belangrijke vaardigheden zoals discipline en teamwork ontwikkelt. In het laatste nieuws is er een fotoverslag te zien van het Tutorial & GJS Dubbel Open 2023 toernooi en het Pannenkoekentoernooi. Daarnaast heeft de club een mooie cheque ontvangen van Rabobank via de Rabo Clubsupport actie.

Wil je weten wat Tennis-Club Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis-Club Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis-Club Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis-Club Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Tennis-Club Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis-Club Eerbeek

Bezoekers bekeken ook