Top Motion Running Lab

Top Motion Running Lab is een Sportwinkel gelegen aan Tondensestraat 8a in Tonden.

Meer informatie over Top Motion Running Lab in Tonden

Top Motion Gelderland is een organisatie die diensten aanbiedt op het gebied van personal performance training. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Top Motion Gelderland en de klant. De klant dient zich voor het gebruik van de diensten en producten van Top Motion Gelderland te vergewissen of dit medisch verantwoord is en dient verzekerd te zijn tegen ongevallen. Voordat de klant deelneemt aan activiteiten, dient er een intakegesprek plaats te vinden en een ingevuld anamneseformulier te worden ingeleverd. Top Motion Gelderland bepaalt welke trainer aan de klant wordt toegewezen. De trainingen vinden plaats op afgesproken tijdstippen en locaties, maar in overleg kan hiervan worden afgeweken. Top Motion Gelderland moet zich inspannen om de deelnemer zo goed mogelijk te begeleiden, maar kan niet garant staan voor het behalen van resultaten. Top Motion Gelderland is niet aansprakelijk voor verlies van eigendommen van de klant of voor schade die te wijten is aan het niet opvolgen van instructies. De overeenkomst kan worden ontbonden als de klant niet aan zijn verplichtingen voldoet. Betalingen dienen op tijd te worden voldaan en bij niet-betaling kan de klant de toegang tot activiteiten worden ontzegd. Bij ziekte dient de klant dit zo snel mogelijk door te geven aan Top Motion Gelderland.

Wil je weten wat Top Motion Running Lab verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Top Motion Running Lab of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Top Motion Running Lab? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Top Motion Running Lab het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Top Motion Running Lab reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Top Motion Running Lab

Bezoekers bekeken ook