Trage Tocht Leusveld

Trage Tocht Leusveld is een Wandelroutes gelegen aan Brummenseweg 16 in Eerbeek.

Meer informatie over Trage Tocht Leusveld in Eerbeek

We maken een mooie wandeling van 14 km tussen Brummen en Dieren, door een gebied dat misschien niet zo bekend is bij de meeste wandelaars, maar dat is onterecht. Het is een intiem en kleinschalig coulisselandschap waar je waarschijnlijk reeën tegenkomt en buizerds in de lucht ziet. Leusveld is een nat en venig gebied, wat te zien is aan de vele greppels in het bos die werden gegraven om het te ontwateren. Natuurmonumenten werkt aan de vernatting van het gebied. We hebben mooi zicht op de Vogelplas bij de Uutkiek en maken een pauze bij Uitspanning De Vroolijke Frans. Daarna vervolgen we de tocht over landgoed Groot Engelenburg en wandelen we over fraaie eikenlanen naar het Apeldoorns Kanaal. Via het kanaal en de onverharde Elzenweg keren we terug naar de Brugkabouter.

Wil je weten wat Trage Tocht Leusveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trage Tocht Leusveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trage Tocht Leusveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trage Tocht Leusveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Trage Tocht Leusveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trage Tocht Leusveld

Bezoekers bekeken ook