Van Dijk

Van Dijk is een Slagerij gelegen aan Mercuriusweg 10 in Brummen.

Meer informatie over Van Dijk in Brummen

Slagerij Van Dijk is een ambachtelijke slagerij die elke dag verse en smaakvolle stukjes vlees levert. Ze hebben een eigen worstmakerij waar de lekkerste vleeswaren en worstsoorten worden gemaakt. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in lekker eten en kunnen ze helpen bij het organiseren van culinaire gelegenheden. Veel van hun producten zijn bekroond met goud, zoals hun grillworst, schepsalades en rundvlees. Ze hebben ook maaltijden uit eigen keuken. Ze zijn bekroond tot 'Regiokampioen Gelderland Traiteur van het jaar 2019' door De Gildeslager. Ze zijn aangesloten bij De Gildeslager, een collectief van ambachtelijke slagers. Ze hebben een online bestelsysteem waar je naar hun webshop kunt gaan. Ze hebben ook weekaanbiedingen, zoals fijne riblappen, Gelderse schijven, verse worst, dikke vleesribben, gemengd gehakt, bieflappen, boeren karbonade, shoarma-pakket, vleeswarenduo, maaltijd van de week en kaas van de week. Ze hebben ook een spaarsysteem waarbij je punten kunt sparen en beloningen kunt krijgen, zoals scharrelei salade, achterham, droge metworst, vleesthermometer, rookworst met zuurkool, grillworst, maaltijd voor één persoon en €10 korting op je favoriete vlees. Je kunt Slagerij Van Dijk ook vinden op social media en ze hebben openingstijden.

Wil je weten wat Van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dijk

Bezoekers bekeken ook