Van Oud Naar Nieuw

Van Oud Naar Nieuw is een Kringloopwinkel gelegen aan Kampweg 46 in Brummen.

Meer informatie over Van Oud Naar Nieuw in Brummen

Stichting Rhienderen Centrum is een non-profit organisatie die zich inzet voor jongeren door hen voor te bereiden op een baan in de maatschappij. Ze bieden verschillende projecten aan waar jongeren hun passie kunnen ontdekken en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Eelco de Gans is verantwoordelijk voor de begeleiding en werd bijgestaan door Thal Stubbe, die nu als zelfstandig ondernemer werkt. De stichting heeft ook een werkplaats waar maatwerk steigerhouten meubels worden gemaakt. Deze meubels worden gemaakt onder leiding van een gediplomeerd timmerman en de opbrengst hiervan steunt de stichting. Daarnaast zijn er nog andere projecten, zoals het maken van decoratie van steigerhout en het opknappen van gebruikte meubelen. Ook bieden ze een klussendienst aan waarbij ze verschillende klussen uitvoeren. Voor contactinformatie kunt u terecht op de website van de stichting.

Wil je weten wat Van Oud Naar Nieuw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Oud Naar Nieuw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Oud Naar Nieuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Oud Naar Nieuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Van Oud Naar Nieuw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Oud Naar Nieuw

Bezoekers bekeken ook