Verato

Verato is een Meubelgroothandel gelegen aan Tondensestraat 12 in Tonden.

Meer informatie over Verato in Tonden

De opbergkast Verato is gemaakt van eikenhout met een metalen frame. Het heeft een deur, 2 laden en 3 open vakken. De afmetingen van de open vakken zijn ongeveer H28xB26xD40cm. Achter de deur zijn er 2 legplanken. De kast is geschikt voor het tonen van accessoires of boeken, maar ook voor het opbergen van spullen. Het onderhoud is eenvoudig en vereist regelmatig afnemen met een licht vochtige doek en het gebruik van Natural Wood Cleaner en Matt Polish. De kast kan worden gekocht in verschillende winkels en kan worden opgehaald of thuisbezorgd. Betaling kan worden gedaan na levering via Klarna, in 3 termijnen zonder extra kosten via In3, of in maandelijkse termijnen via SprayPay.

Wil je weten wat Verato verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verato of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verato? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verato het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Verato reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verato

Bezoekers bekeken ook