Vereniging Wereldwinkel Eerbeek

Vereniging Wereldwinkel Eerbeek is een Winkel gelegen aan Stuijvenburchstraat 99 in Eerbeek.

Meer informatie over Vereniging Wereldwinkel Eerbeek in Eerbeek

Als gevolg van het ontbreken van een verkooplocatie aan het einde van 2022, kunnen de leden van de Vereniging Wereldwinkel Eerbeek niet langer hun winkelactiviteiten uitoefenen. Dit nieuws leidde tot de beslissing om de vereniging te ontbinden tijdens de Algemene Leden Vergadering op 18 april 2023. Het gebrek aan een fysieke locatie heeft dusdanige gevolgen gehad dat de leden unaniem hebben gestemd voor de ontbinding van de vereniging. Het is een trieste afloop voor deze organisatie die zich jarenlang heeft ingezet voor de verkoop van eerlijke handelsproducten.

Wil je weten wat Vereniging Wereldwinkel Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vereniging Wereldwinkel Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vereniging Wereldwinkel Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging Wereldwinkel Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Vereniging Wereldwinkel Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vereniging Wereldwinkel Eerbeek

Bezoekers bekeken ook