Vita32 Conceptstore & Hairsalon

Vita32 Conceptstore & Hairsalon is een Kapper gelegen aan Stuijvenburchstraat 143a in Eerbeek.

Meer informatie over Vita32 Conceptstore & Hairsalon in Eerbeek

Vita32 is een conceptstore en kapsalon gevestigd in Eerbeek. Ze bieden een breed scala aan eigentijdse woonaccessoires, zoals kussens, plaids, mokken en posters, van merken zoals Gusta, Rusttik Lys, Housevitamin en Zoedt. Bestellingen kunnen zowel online worden gedaan als worden opgehaald in de winkel. Bij besteding boven de €50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Naast woonaccessoires biedt Vita32 ook knip- en kleurbehandelingen aan voor dames, heren en kinderen. Ze bieden persoonlijke service en helpen graag bij het vinden van de juiste accessoires voor elke ruimte in huis. Het is mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier of door langs te komen in de winkel. Volg Vita32 op social media om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en acties.

Wil je weten wat Vita32 Conceptstore & Hairsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vita32 Conceptstore & Hairsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vita32 Conceptstore & Hairsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vita32 Conceptstore & Hairsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Vita32 Conceptstore & Hairsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vita32 Conceptstore & Hairsalon

Bezoekers bekeken ook