VitBAR Personaltraining

VitBAR Personaltraining is een Personal trainer gelegen aan Mercuriusweg 11 in Brummen.

Meer informatie over VitBAR Personaltraining in Brummen

VitBAR is een bedrijf dat zich richt op het behalen van doelen op een verantwoorde manier. Arjan Arends, de eigenaar van VitBAR, is een gediplomeerd personal trainer en mylogenics behandelaar. Door zijn ervaring als trainer en zijn kennis van lichamelijke klachten, kan hij goed aanvoelen wat er nodig is om deze klachten te voorkomen. Arjan begon VitBAR omdat hij mensen graag fit en klachtenvrij ziet functioneren. Hij biedt behandelingen aan voor pijnklachten en blessures, waarbij hij eerst test en vervolgens behandelt met verschillende release technieken. Daarnaast richt hij zich ook op de darmfunctie, omdat deze invloed kan hebben op het lichaam. VitBAR biedt ook personal training aan, waarbij de aandacht volledig gericht is op de persoon en zijn of haar doelen. Er zijn verschillende abonnementen en ook voedingsadvies is onderdeel van de training. Mensen die al met Arjan hebben getraind zijn erg tevreden en merken dat ze sterker worden en nieuwe dingen leren.

Wil je weten wat VitBAR Personaltraining verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VitBAR Personaltraining of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VitBAR Personaltraining? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VitBAR Personaltraining het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar VitBAR Personaltraining reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VitBAR Personaltraining

Bezoekers bekeken ook