Bekendmaking aanvraag om vergunning voor diverse werkzaamheden in het watersysteem nabij Zutphensestraat 350 te Brummen

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendmaking aanvraag om vergunning voor diverse werkzaamheden in het watersysteem nabij Zutphensestraat 350 te Brummen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Waterschap Vallei en Veluwe heeft op 22 mei 2024 een aanvraag ontvangen om een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden in het watersysteem voor het definitief inrichten van een spiraalrotonde te Brummen nabij Zutphensestraat 350 te Brummen. Het waterschap heeft de aanvraag geregistreerd onder zaaknummer Z2024-05-0219. Op een later moment zal het waterschap een besluit nemen op de aanvraag. Dit besluit zal bekend worden gemaakt en er zal een mogelijkheid zijn om de stukken in te zien en om bezwaar te maken als u het niet eens bent met het besluit. PrivacyWaterschap Vallei en Veluwe gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Wij houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door het waterschap kunt u vinden in onze privacyverklaring, deze vindt u op Privacyverklaring Waterschap Vallei en Veluwe.VragenVoor meer informatie over de aanvraag kunt u contact opnemen met mevrouw Ten Veen (vergunningverlener) via telefoonnummer: 06 23 61 06 75.Voor procedurele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Buitenhuis (administratief medewerker) via telefoonnummer: 06 82 23 57 39.Waterschap Vallei en VeluweApeldoornDatum bekendmaking: 28 mei 2024Het nummer van de aanvraag is Z2024-05-0219

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 29-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. wsb-2024-10510

Gerelateerde berichten