ZV de Spreng

ZV de Spreng is een Zwemvereniging gelegen aan Larikshof in Brummen.

Meer informatie over ZV de Spreng in Brummen

ZV De Spreng is een zwemvereniging die op werkdagen bereikbaar is via Info@zvdespreng.nl. De vereniging biedt verschillende sporten aan, waaronder waterpolo en wedstrijdzwemmen. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen vier keer gratis meetrainen om te kijken of zwemmen of waterpolo iets voor hen is. Als je meteen lid wilt worden, kun je het aanmeldformulier invullen op de website. De contributie voor ZV De Spreng wordt maandelijks geïnd en de betaling hangt af van de aanmelddatum. Correspondentie over de contributie wordt tot het 18e jaar naar de ouders gestuurd en daarna naar de leden zelf. Het lidmaatschap kan worden opgezegd per 1 januari of 1 augustus door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@zvdespreng.nl. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van ZV De Spreng.

Wil je weten wat ZV de Spreng verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZV de Spreng of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZV de Spreng? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZV de Spreng het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar ZV de Spreng reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZV de Spreng

Bezoekers bekeken ook