Zwembad Coldenhove

Zwembad Coldenhove is een Openbaar zwembad gelegen aan Boshoffweg 1 in Eerbeek.

Meer informatie over Zwembad Coldenhove in Eerbeek

Zwembad Coldenhove in het Gelderse dorp Eerbeek is gesloten na het einde van het zwemseizoen 2023. Het verwarmde zwem- en recreatiebad maakt gebruik van restwarmte van papierfabriek Coldenhove, maar deze warmte is niet altijd beschikbaar. Daarom moeten bezoekers letten op de aangegeven watertemperatuur op de website. Tijdens de zomermaanden is het zwembad de thuisbasis van de zwem- en waterpolo vereniging voor Eerbeek en Brummen. Daarnaast is het zwembad op zoek naar vrijwilligers die toezicht kunnen houden en kluswerkzaamheden kunnen verrichten, zoals metselen, timmeren, schilderen, loodgieterwerk en tuinwerkzaamheden. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen.

Wil je weten wat Zwembad Coldenhove verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Coldenhove of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Coldenhove? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Coldenhove het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Zwembad Coldenhove reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Coldenhove

Bezoekers bekeken ook